Contact/Colaborare

Contact: ngrigorescu@yahoo.com

Asteptam opiniile si eventual textele voastre.

Donatii/Sprijin financiar: Cei care intentioneaza sa ne ajute financiar, sunt rugati sa ne contacteze la adresa de mail indicata mai sus. Va multumim!

Anunțuri

39 Responses to Contact/Colaborare

 1. PERDANTILOR ! spune:

  sunteti niste nationalisti penibili !

  PERDANTILOR !

 2. Emy spune:

  Eu cred ca au dreptu sa isi exprime parerea puteau sa fie si Nazisti! Deocamdata cei ca tine au opinii totalitare. Cand cineva este impotriva unui subiect tu ii faci penibili! A judeca fara a vedea cu ochii deschisi toata problema e penibil!

 3. Mircea spune:

  Cum as putea raspunde la un comentariu agramat?

 4. ionescu Diana spune:

  SI CINE TE OPRESTE DNE SA ITI FACI O FERMA LA TARA ,SA TII PORCII SI SA II VINZI APOI LA MALLURI?MAI BINE SA II CRESTI LA ORAS SAU IN SAT SA PUTA SI SA NE IMPUTA .nU E VOIE SA CRESTI PORCI IN ORASE IAR LA SATE DOAR PT TINE DAR DACA VREI ITI FACI O FERMA CU ACTE IN TOATA REGULA SI REZOLVI.
  PROBLEMA ERA SI ESTE CA PORCII AIA VINDUTI IN PIETE , DEH, ERAU NEIMPOZITATI..SARACU TARAN CARE CERE SI PE MASA SI PE TASAU NU NUMAI LA CE MUNCESTE DIN GREU DAR SI LA FRUCTUL ALA CARE SE COACE SINGUR SI UNDE EL NU II FACE NIMIC .
  NU II MAI PLINGETI PE TARANI -NU VOR MURI-CINE VREA ISI FACE FERMA SI FACE CONTRACT SI VINDE LA MAGAZINE

 5. Mircea spune:

  Pentru comentariul anterior > Poate ca nu era tocmai rea ideea comunistilor de a-i obliga pe elevi/ studenti sa munceasca un scurt timp in agricultura. Asa intelegeau si ei mai bine diferenta dintre munca de birou si adevarata MUNCA. In timp ce prima produce hartii fara valoare, a doua produce ceva cu adevarat important – mancarea; mancare pe care o mananca si mazgalitorii de hartii (printre care, recunosc, ma numar si eu). Referitor la directivele UE. Sunt tare curios ce cred „orasenii” din Voluntari sau din alte localitati care sunt orase doar cu numele. Ca sa nu mai vorbesc chiar de multe cartiere din Bucuresti in care se traieste ca la tara (fara apa curenta/ fara gaze/ cu drumuri neasfaltate). Daca acele zone ar arata ca un oras poate as fi de acord cu asemenea masuri. Porcii poate n-ar trebui crescuti in zonele urbane; dar pasarile de curte cu ce deranjeaza?! Nu e dubla masura – adica e ok sa tii un caine in bloc de distractie, dar nu poti sa tii la curte o pasare pe care o mananci?! Si daca isi inchipuie cineva ca orice amarat isi poate face o ferma „la nivel european” este cel putin naiv. Ideea acestor „norme” este tocmai aceea de a distruge mica proprietate in agricultura pentru a lasa loc liber marilor corporatii transnationale.

 6. Coman spune:

  lasati omu’ fratilor, vroia si el un blog de succes… felicitari, esti pe val! baga mare!

  daca si-ar porta emisiunea ddd de la otv la wordpress am plezni cu totii de invidie.

 7. Dimi spune:

  Sunt cu totul de acord cu ce scrieti pe acest site. In ciuda celor cateva pareri contrare exprimate mai sus, vreau sa spun ca sunt MULTI, FOARTE MULTI romani nemultumiti de europenizarea cu forta care s-a facut. Voi ati stiut sa argumentati cu date precise ceea ce bunul simt si demnitatea care ne-au ramas NU POT SA NU VADA!

 8. elena spune:

  TREBUIE SA FACEM CEVA !!! este incredibl ce se intampla cu aceasta UE!!!! e mai rau decat comunismul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de ce nu ne-a intrebat nimeni daca dorim ca UE sa ne CONDUCA??poate ar fi cazul sa iesim in strada si sa le spunem ca nu dorim acest lucru!!!!!!!!

 9. elena spune:

  inca o data ,eu..tin sa anunt ca nu-mi pot dezlipi ochii de pe acest site!!tatal meu a afirmat de mult aceste chestii,nimei din familie nu l-a luat in seama,dar se pare ca a avut dreptate,cum de altfel a avut dreptate cand a afirmat instigat in timp ce urmaream la tv atacul de la 11 septembire asupra turnurilor(cum s-au nimerit chiar atunci cateva camera de filmat in zona,sa preia atentatul din mai multe unghiuri,nu stiu!!!! ),ca nu este nimic altceva decat mana americanilor in lupta pt. petrol..singura lui pasiune la scoala a fost istoria.. 😉
  este foarte grav ce se intampla in lumea aceasta,foarte grav..si cred ca o sa fie din ce in ce mai rau,cei care conduc lumea sunt foarte puternici din pacate,omul de rand cu greu isi da seama..
  multa e lume e sceptica crezand ca ce se publica pe acest site este o noua plictisitoare teorie a conspiratiei..daca cineva are o solutie sa ma anunte si pe mine!

 10. kiperush moldovenesc spune:

  Baieti, cine doreste niste materiale audio anti UE, bascalie facuta de baieti destepti din Chisinau – EUROMIORITSA (clonatorul amator Iosif Doberman de la Ministerul pentru integrarea animalelor domestice in Europa, a clonat mioritsa si a aflat totul despre oi. Mioritsa, pentru ca e nazdravana, a vorbit, cuvintele ei au inspirat pe cei care au interzis ciobanilor din Romania sa-si mai mine oile pe jos).

  Un alt material, de aceeasi autori – EUROPA SI ICOANELE.
  Cine le vrea, trimiteti adresa voastra pe
  kiperush@mail.ru
  europalibera@mail.ru

  Romani, sintem cu voi, nu deznadajduiti, Europa va cadea! :))

 11. europalibera spune:

  Protosinghel SAVATIE BAŞTOVOI

  Cercetaţi pe cei din temniţă, Prea Sfinţiţi episcopi!

  Despre cazul Tanacu s-a vorbit atît de mult, încît totul s-a transformat într-un fel de telenovelă care nu se mai termină. Românilor le plac telenovelele. Chiar dacă le cunosc sfîrşitul, chiar dacă văd că joacă prost, grotesc, interminabil, românul conştiincios se aşază în faţa televizorului şi priveşte. Aşa s-a întîmplat şi în cazul Tanacu. Românii au privit, au privit pînă au uitat că personajele din teleserialul Tanacu nu sînt actori, ci oameni ca şi ei. Cocoţaţi în fotolii, românii de la începutul mileniului trei, ca şi gloata din circurile romane de odinioară, se bucură de spectacolul crud în care Justiţia, după o îndelungată joacă de-a pisica şi şoarecele, reuşeşte să răpună un biet călugăr şi patru măicuţe. Din jilţul său, episcopul vicar de la Huşi îşi întoarce degetul mare în jos. Mulţimile scandează. Lupta s-a terminat.

  Nu vreau să îndreptăţesc exorcismele părintelui de la Tanacu şi nici să contrazic sentinţa. Justiţia şi-a făcut treaba ei, dreaptă sau nedreaptă, nu vreau să judec. Ceea ce trezeşte nedumerire este purtarea episcopului vicar de la Huşi, a Sinodului BOR, a preoţilor care nu vor să-şi expună părerea. Chiar nimeni, în întregul Sinod BOR nu a simţit nevoia să ceară milă acestor oameni, care, pînă la urmă, nevrednici, păcătoşi, numiţii cum vreţi, sînt fii ai Bisericii? Dacă Justiţia a luat această decizie, de ce mai era nevoia ca episcopii să adauge răni pe spatele acestor oameni necăjiţi? Biserica nu pedepseşte de două ori pentru acelaşi păcat. Este cutremurător faptul că nimeni din ierarhi nu a vorbit despre posibilitatea iertării, că nu s-a făcut îndemn la pocăinţă, la nădejde, la dragoste.

  Vreau să aduc în atenţie un amănunt despre care nu s-a vorbit în cazul Tanacu. Este vorba de dezbrăcarea anticanonică a celor cinci călugări de hainele monahale. Episcopul putea să-i retragă părintelui preoţia, dar nu şi făgăduinţele monahale care sînt date în faţa lui Dumnezeu în veac. Monahismul este legămînt de pocăinţă înaintea lui Dumnezeu şi nu poate fi luat de nimeni. Nimeni nu poate lua cuiva dreptul la pocăinţă, nici episcopul, nici patriarhul, nici Sinodul, nici cetele cereşti. Aceasta trebuia să o ştie episcopul vicar de la Huşi. Metoda aplicată ne aduce aminte de vremea comunistă, cînd cel ce greşea, dacă era membru de partid, mai întîi era scos public din partid, după aceea predat justiţiei. Mentalitatea partinică trebuie îndepărtată din Biserică. Aici trebuie să dăinuie iubirea evanghelică şi, dacă e nevoie de corectitudine, să fie cea a sfintelor canoane.

  Dar treaba s-a terminat. Călugărul de la Tanacu este condamnat la 14 de puşcărie, maica stareţă la 8, iar alte trei călugăriţe la 5 ani de puşcărie. Aceste patru „fete” (căci, nu-i aşa, ele nu mai sînt călugăriţe?) vor împărţi celula cu proxenetele care au dus fete prin Italia, cu vînzătoarele de droguri, cu cele care şi-au ucis concubinul cu barda şi restul contingentului din puşcăriile de femei. Pericolul pe care îl răspîndeau aceste patru măicuţe stînd în chiliile lor din pădurea de la Tanacu era prea mare. Fără îndoială. Prelaţii de la episcopia Huşilor sînt indignaţi de un singur lucru: de faptul că cei cinci călugări încă mai poartă haina monahală. Într-adevăr, doi ani de luptă a episcopilor cu ei nu i-a cufundat desăvîrşit în deznădejde, nu le-a răcit credinţa, nu i-a făcut să plece din Biserică. Să ne rugăm ca ei să îmbrace această haină şi după ce vor ieşi din temniţă. Poate că dacă Biserica ar fi acoperit cu haina sa trupul gol al celor căzuţi, presa nu ar fi avut din ce să facă tămbălău, Justiţia nu s-ar fi autosesizat şi lucrurile ar fi decurs altfel. Dar acum, ce mai rămîne de făcut? Cercetaţi pe cei din temniţă, Prea Sfinţiţi episcopi!

 12. bog306 spune:

  ok sa-ti exprimi parerea atata timp cat nu esti penibil si extremist . 😐 facem un link exchange ? 😛 blogroll

 13. Scarface spune:

  Ei frumoasa Uniunea asta Europeana. Vesticii, adica mosierii, ne muncesc in propria tara, fiind sclavii lor, ne cumpara pamanturile, ne cumpara industria. Iar noi stam cuminti si ascultatori. Atat de tare ne-au distrus etica noastra, incat am ajuns sa credem orice, sa devenim oameni fara principii, care alearga sa devina manageri la o multinationala… sa stranga banii pe care sa iii cheltuie in mall, lipsiti de ideea de a creea o familie, de a simtii ca suntem romani, ne lamentam, singuri in luxul nostru vid. Sunt roman, nu am votat pentru U.E. nu vreau E-uri in mancare, nu vreau ca tara mea sa fie vanduta pe gratis, unor natii care din timpuri stravechi au incercat sa ne doboare.

 14. oltenians spune:

  BRAVO si tot respectul pentru voi …
  oltenians.wordpress.com este de partea voastra
  Intr-o lume in care alinierea mondiala a devenit o realitate numai noi cei care mai avem inca ochii deschisi putem face ceva.
  Lumea nu mai poate fi modificata DAR poate fi schimbata. A schimba un om inseamna a schimba lumea.
  Succes

 15. oltenians spune:

  RE: epimeteu… Nu trebuie sa imi multumesti. Eu sunt cel care iti multumeste pentru ca intr-un fel sau altul am preluat articolele tale fara sa iti cer voie (ceea ce nu este foarte etic) dar ideea este ca important este mesajul (asa cum spuneai si tu ). Oricum, daca o sa mai preiau vreun articol de la tine o sa apara doar o parte din articol restul fiind cu redirectionare catre site-ul vostru. Sper sa colaboram pe viitor cel putin in schimbul de informatii. In legatura cu acel cult al fricii … ce sa zic … cel mai clar exemplu s-a petrecut in Bucuresti zilele trecute cand un tanar de 19 ani a fost omorat in plina strada de un grup de persoane neidentificate dar care se aflau intamplator in zona. Presa, TV-ul si toata mass-medai in generl au relatat stiri gen … Reglari de conturi, ciocnii intre grupari mafiote etc… acolo (si spun asta din surse foarte sigure) a fost vorba doar de un omor nefericit dar doar atat … Am dat acest exemplu pentru a intarii ce ai zis tu si da … ai dreptate suntem aproape de un cosmar orwellian; o panica generala … Am lungit cam mult acest mesaj 🙂 Mult succes si articole cel putin la fel de interesante va doresc. SALVE

 16. Ella spune:

  BUN SITE! BRAVO!

  In completare la continutul lui:

  Autoaparare psihica. Cum sa devii imun la manipulare

  Arma cuvantului la Mihai Eminescu

  Spre Eminescu. Raspuns romanesc la amenintarile prezentului si la provocarile viitorului

  Maresalul Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu

  Comandantii legionari Mota si Marin. Testamentele lor politice

  Secretul sabiei de foc. Sau cum e cu putinta Fenomenul Legionar

  Nicolae Iorga – Testamentul politic

  Au copyLIBER!

 17. corinacretu spune:

  Mie mi se pare un blog interesant, abia acum l-am descoperit. Si eu am multe de criticat, dar inainte de toate cred ca Romania nu ar fi avut alta sansa fara Uniunea Europeana. Depinde de noi sa ne facem auziti, sa cerem mai raspicat drepturile noastre ca membrii ai UE. Sunt multe nedreptatisi in UE, dar nici noi nu stim sa ne aparam interesele, asta e adevarat. Eu va urez succes!

  • anna spune:

   „Romania nu ar fi avut alta sansa fara UE”.Doamna Corina imi spuneti va rog la ce sansa va referiti?De la ce ne-a salvat UE?Depinde de noi sa ne facem auziti?cum doamna?ne invatati si pe noi cum?iesim in strada sa strigam?sa nu imi spuneti ca trebuie sa mergem la vot ca…..

 18. iarnuarie@ spune:

  am sesizat ca UE ne cere doar OBLIGATII, drepturi avand prea putine; sa fie doar in perioada de tranzitie? nu cred… ni s-a stricat imaginea (si noi am contribuit la asta), incat n-avem ce mai cauta in UE, decat pe hartie

 19. Va rog tare mult spuneti-mi si mie adresa Parlamentului European de la Bruxeles.
  Mulcumesc mult din tot sufletul

  Const .Popescu Australia -Melbourne.

 20. Nicolae Dica spune:

  nu am observat inca nici un articol referitor la distrugerea limbii romane.Cred ca ar trebui sa tratati si acest subiect.Chiar nu vede nimeni ca limba romana este invadata progresiv de atatea cuvinte englezesti?Si acest fenomen nu este doar la noi ci in toate limbile lumii.Cuvintele traditionale si pure romanesti sunt inlocuite”modern” cu altele din noua limba a imperiului.si dau si niste exemple:a targhetiza,merchandiser,scouter,goalkeeper,lider,weekend,nickname,biker de downhill etc.In maxim 30 de ani vom vorbi o noua combinatie de limba.

 21. epimeteu spune:

  Aveti dreptate in legatura cu distrugerea limbii romane. Ar fi multe de spus despre acest subiect. Manipularea prin limbaj este probabil cea mai puternica forma de manipulare. Din pacate, nu stiu daca sunt destul de priceput sa scriu pe aceasta tema. Am mai atins in treacat subiectul in vreo 2 articole in care comentam ideologia „corectitudinii politice”.

 22. Alex spune:

  F bune petitiile, mai ales cea cu supravegherea elevilor cu camere video in scoli si nu din cauza ca sunt elev ci din cauza ca este nevoie si de putina libertate si de mai putini conducatori paranoici. As mai propune o petitie…Ne tinem tare si clar ca suntem un stat democratic. Demos = popor si kratos = putere, deci puterea ar trebui sa apartina poporului. Intrebarea mea este..unde este puterea poporului in instaurarea legilor si ordonatelor de urgenta(de exemplu marirea taxei auto)? Poporul nostru sta neputincios si priveste cum cei pe care i-a ales isi bat joc de munca lui. Parerea mea este ca o lege trebuie votata nu de catre cei ce sunt la putere ci de catre popor insusi. Asta ar insemna democratie curata. Poate sunt putin idealist dar imi imaginez ziua in care se va spune: Romania – tara care a reinventat democratia…

 23. dorint spune:

  foarte interesant site-ul si in f. multe articole aveti perfecta dreptate!
  va multumesc.

 24. echoofsilence spune:

  Bravo. Nu stiam ca exista si un astfel de blog dar ma bucur sa gasesc unul de acest tip. Adica un blog care sa nu proslaveasca Marea Unitate Europeana ci unul care sa priveasca lucrurile si din alte perspective. UE este o forma de sovietizare dar cu fata umana. Insa nu e cu nimic mai buna.
  Ce fel de colaborari cautati voi?

 25. Adrian Voicicovski spune:

  Am citit toate parerile.Nu comentez,deocamdata.Dar va intreb:IN CE FEL DE TARA TRAIM NOI?CE FEL DE STAT ESTE ASTA?IN CE TIMPURI TRAIM?Vi se par retorice?sau stupide?…Oare?…Si va mai intreb,pe toti cei care chiar va ingrijorat,ceva:CE VOM FACE?…”datul cu parerea”,chiar foarte competent,NU REZOLVA NIMIC.CE FACI CAND DUSMANUL VINE PESTE TINE?

  • anna spune:

   pai…ne strangem cativa in fata Palatului Parlamentului si incepem sa aruncam cu sticle incendiare,pietre si cu ce ne mai trece prin cap.blocam toate strazile,cerem demisiile etc.cine vine?doar nu sunteti naivi sa credeti ca,cu petitii rezolvati ceva.

 26. echoofsilence spune:

  Cand vine dusmanul peste tine trebuie sa ripostezi. In cazul de fata insa, cine este dusmanul?

 27. anomis spune:

  Haideti sa facem ceva.Inavatati-ne!

 28. anomis spune:

  Invatati-ne!

 29. anomis spune:

  Am corectat…..normal ca sa nu se mai gaseasca vreun destept care sa-mi explice forma si nu fondul!

 30. anna spune:

  Avem si noi un imn al tzarii degeaba.Tot nu ne desteptam….daca vreti sa pornim o revolutie,vin si eu.Vina e si a noastra pt ce se intampla in lume pt k multora nu le pasa,sunt dezinformati si…mai merg si la vot.Ne meritam soarta daca nu ne trezim constiintza.orice informatie legata de acest dusman e binevenita pe mailul meu.Felicitari pt blog!

 31. Hriputnamutara spune:

  Am citit analiza dumneavoastra la starea Romaniei versus UE. Din pacate, experienta de pana acum mi-a confirmat ca degenerarea pornita din blocul de vest, a natiilor civilate si civilizatoare nu au lasat loc nici unei alegeri valide din partea natiilor partenere. Si nici nu vom fi interogati pe viitor legat de soarta care deja ne-au asternut-o in fata, de drept si de fapt.
  Admir virulenta dumneavostra si mai ales „implicarea”, intr-o lume din ce in ce mai redusa la tacere!

 32. Danielo spune:

  Pentru a se face donatii, o f buna idee este comandarea pe acest site a unui autocolant cu secera si ciocanul cu cele 12 stele, asu, cum am vazut eu in Anglia, de-a dreptul cu „I hate EU”. Da, acel steag l-as lipi cu drag pe masina mea!!!

 33. Iotokak 2000 spune:

  Toata lumea are dreptate, insa vorbim ca babele situatia a scapat de sub control. Aici e baiu. Intra pe http://www.tarameacuoameniprosti.blogspot.com si tine legatura.

 34. Din cauza UE, Romania nu se poate uni cu Basarabia.

 35. Mirela spune:

  nu gasesti nimic ce iti trebuie prostilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: