Votati Tratatul de la Lisabona sau dati de dracu’!

Pe masura ce se aproprie noul referendum din Irlanda in privinta Tratatului de la Lisabona, cresc amenintarile proferate de oficialii UE fata de poporul irlandez. In momentul de fata, presiunie sunt mai mult de ordin economic. „Orice client poate avea o masina de orice culoare, atata timp cat aceasta e neagra” a declarat Henry Ford cu un secol in urma. O atitudine asemanatoare are si UE prin parodia de democratie pe care o promoveaza. In octombrie, irlandezii sunt chemati din nou la vot sa se pronunte in privinta tratatului de la Lisabona pe care l-au respins anul trecut.

Pe 12 iunie 2008, 53,4% dintre irlandezii care s-au prezentat la vot au respins Tratatul de la Lisabona. Un procentaj mai ridicat decat a obtinut actualul presedinte american Barack Obama. Totusi, nimeni nu s-a gandit ca americanii sa reia votul! Sigur, liderii irlandezi si oficialii UE au prezentat cateva modificari cosmetice care sa-i „linisteasca” pe irlandezi in probleme legate de neutralitatea tarii si de avort, de exemplu. Insa, in realitate, modificarile au fost minore, astfel ca nu va fi necesara o re-ratificare a tratatului de la Lisabona in tarile care l-au acceptat deja.

Deci, in timp ce UE face concesii aparente Irlandei, Tratatul de la Lisabona isi pastreaza continutul antidemocratic, oferind puteri tot mai mari UE si functionarilor nealesi ai acesteia. In ochii UE si ai elitelor politice din tarile membre, popoarele sunt doar niste obstacole care trebuie ocolite. Dupa cum a scris un anume James Downey in ziarul „Irish Independent”, toti cei care au facut campanie impotriva tratatului de la Lisabona ar fi trebuit bagati la zdup! Un oficial european si-au exprimat iritarea, prin cuvintele „Ticalosi nerecunoscatori! Dupa cati bani le-am dat!”, referindu-se la irlandezii care au votat impotrva tratatului.

More…

Asemenea sentimente persista. Scriitorul irlandez Seamus Heaney, si-a exprimat pozitia pro-tratat astfel: „Exista multe motive pentru a ratifica Tratatul de la Lisabona, motive politice dar si care tin de bunastarea noastra economica. Doar prin adoptarea tratatului, irlandezii vor mai primi bani de la UE!”. Prim ministrul irlandez Brian Cowen a subliniat ca „Irlanda n-ar putea supravietui crizei economice”, daca irlandezii n-ar vota in favoarea tratatului de la Lisabona!

Lucrurile sunt spuse foarte clar de catre elita „pro-europeana” irlandeza si de oficialii de la Bruxelles: Sau votati tratatul de la Lisabona, sau votati echivalentul politic si economic al Iadului! Pentru oficialii ‘ieuropeni’, popoarele reprezinta doar niste mase de manevra care trebuie conduse in stil mafiot, fie cu zaharelul, fie cu biciul – atunci cand nu se comporta „responsabil”.

Articolul integral il puteti citi aici: http://www.wiseupjournal.com/?p=997

Anunțuri

5 Responses to Votati Tratatul de la Lisabona sau dati de dracu’!

 1. echoofsilence spune:

  Nenorocitii de masoni antidemocratici si antiumani. Ce i-as mai casapi pe nemernicii astia.

 2. gil spune:

  viata e un examen ff greu,incercarile arata ce are omul in inima!dar cum zic de rau unii saraci despre bogati ca s rai ca fura dar multi daca ar fi si ei acolo ar face mai rau,asa si cu ue ,Dumnezeu vrea sa aratam cu cine santem:cu tiranii-ii stim d frica ,l slujim,ii lingem,ii aplaudam asa cum am fost obisnuiti sau daca nu santem cu ei ne vor omara!

 3. a spune:

  in iad cu acest tratat satanic credem in Cel de sus amin!

 4. cylly spune:

  tratatul de la lisabona . auzi presedinte ue adica? adica un nene pe care o sa il pupe toti in cur de frica si care o sa transforme toate tarile membre in regiuni/ judete si el o sa conduca tot , un fel de URSS in varianta albastra cu stelute si cu mai putina violenta pe fata . se reintroduce comunismul dar fara sa se spuna .reprezentantii tarilor o sa aleaga un presedinte de frica si de boi pupincuristi ce sunt , se reinstaureaza dictatura , un singur om o sa detina puterea si restu o sa il pupe in cur de frica sa nu-i dea afara din UE . nu inteleg de ce romania inca e membru Ue ?! Comunismul a fost inventat de evrei , si a scos religia din viata oamnilor …. asta se incearca si acum : religia nu mai e obligatorie in scoli , icoanele sun interzise …. e rau si o sa fie si din ce in ce mai rau panca cand s-o trezii cineva si o sa vada care e treaba cu ue si cine o controleaza cu adevarat …parlamentul european e o fatada , deciziile le iau cei care baga banii : evreii si masonii .
  evreii au majoritatea bancilor si masonii au oameni bine plasati in toate domeniile :politica , banci etc .

 5. Cosmetice spune:

  Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: