Se anunta o noua „parada gay”.

Prin rezolutia Parlamentului European adoptatã pe 14 ianurie 2009, statelor membre ale UE li se „recomandã” sã recunoascã cuplurile homosexuale „cãsãtorite” sau care au încheiat un parteneriat civil în alte tãri europene. Rezolutia, initiatã de europarlamentarul comunist italian Giusto Catania, recomanda ca perechile homosexuale cãsãtorite sau înregistrate într-o tarã membrã a UE sa beneficieze de recunoastere si în tara de domiciliu.

Practic, aceasta înseamnã cã doi homosexuali români “cãsãtoriti” în Spania ar putea fi recunoscuti ca atare si în România. Rezolutia Catania reprezintã o victorie ingrijorãtoare a activistilor homosexuali în procesul de a forta statele membre UE sã implementeze o legislatie pro-homosexualã la nivelul întregii Uniunii Europene.

Am mai discutat despre acest subiect, dar simt nevoia sa reamintesc, fiindca se anunta o noua „parada gay”, in data de 23 mai. Reamintim ca in urma cu doi ani, cu ocazia „Gay fest 2007”, au avut loc violente intre jandarmi si anumite grupuri de suporteri care au incercat sa blocheze parada. Anul trecut nu au mai avut loc incidente, asta si pentru ca numarul politistilor si jandarmilor prezenti a depasit de vreo 10 ori numarul participantilor la „parada gay”. Doar cativa tineri au fost retinuti in mod arbitrar, pentru „vina” de a se fi aflat in apropierea zonei unde se desfasura marsul.

Asa cum ne-a obisnuit de 2 ani, Asociatia Noua Dreapta va organiza un „Mars pentru normalitate”. Manifestarea, aprobata de Primaria Capitalei, va avea loc sâmbãtã 23 mai, la ora 11:00, in fata Ateneului Român. Sunt asteptati toti românii care vor sã-si exprime opozitia fatã de rezolutia Parlamentului European, protestand astfel fata de legalizarea „casatoriilor intre homosexuali” si a adoptiilor de catre cupluri homosexuale.

Personal, nu am absolut nimic cu homosexualii care isi vad de treaba lor in particular. Nu inteleg insa de ce unii homosexuali (de fapt o mica dar agresiva minoritate din randul lor) tin cu tot dinadinsul sa faca „parade publice”? Pe de-o parte, homosexualii (ma refer aici la minoritatea agresiva) spun ca vor sa fie tratati „fara discriminare”, la fel ca toti oamenii. Foarte bine! De ce atunci vor neaparat sa iasa in fata ca un grup aparte?! Viata sexuala e o chestiune strict personala. Nu mi se pare normal sa faci parada de ea. Pe de alta parte, stiind ca unii oameni au o aversiune fata de homosexualitate, e oare in interesul homosexualilor sa ii incite?

Am avut neplacerea sa „discut” pe internet, daca pot spune asa, cu un activist homosexual. N-am spus altceva decat cele de mai sus. Cu toate astea, individul a inceput sa ma injure si sa mac catalogheze „habotnic” si „homofob”. Fara nici un sens! Daca vor toleranta si respect, dupa cum pretind, de ce nu ofera si ei acelasi lucru? Mi-e mi se pare ca ei sunt cei intoleranti si care incita la ura!

Despre „casatoriile” homosexuale. E o prostie! In primul rand, termenul e lipsit de sens, atat din punct de vedere religios (dar sa trecem peste asta), cat si din punctul de vedere al legislatiei romane (legea familiei defineste casatoria drept uniunea dintre un barbat si o femeie). In al doilea rand, casatoria nu reprezinta un „drept” ci „asumarea unor obligatii”! In mod evident, intemeierea unei familii are ca scop, in general, procrearea si asigurarea unor conditii optime pentru cresterea copiilor. „Cuplurile” homosexuale nu corespund la nici unul dintre aceste criterii.

Daca le convine sa faca un „parteneriat” prin care sa-si puna in comun anumite bunuri, nu ii opreste nimeni. Se pot face astfel de contracte la tribunal. Daca vor sa-si spuna unul altuia/una alteia „sot si sot”, respectiv „sotie si sotie”, in cadru privat, e problema lor. Dar nu inteleg de ce o asemenea „titulatura” ar trebui sa devine oficiala? Un raspuns ar fi poate ca astfel, s-ar legaliza si adoptiile de catre „cuplurile” de homosexuali. Daca s-ar ajunge la asta, ar fi foarte periculos.

Oricum, ideea asta cu „casatoriile homosexuale” e relativ recenta, poate de abia 10 ani a inceput sa se vorbeasca despre asta. Oare de ce pana atunci „activistii homosexuali” nu se gandisera la asa ceva?! Sincer, as fi curios cati dintre homosexuali ar vrea intr-adevar sa se „casatoreasca”. Oare cati s-au „casatorit” in Spania si in celelalte tari unde s-a „legalizat” asta? Un numar foarte mic! Ne putem totusi intreba: ce ar mai urma? Legalizarea poligamiei (asta e ok in multe tari musulmane)? Legalizarea casatoriilor in grup?! Legalizarea legaturilor zoofile?

Sigur, toate actiunile activistilor homosexuali au un substrat politic. E suficient sa vedem CINE ii finanteaza si sprijina. E destul de evident: autoritatile mondialiste (UE in cazul Romaniei). E firesc sa ne intrebam DE CE fac acest lucru. Aici raspunsurile pot fi mai multe: controlul si/sau reducerea populatiei; distrugerea familiei si promovarea inregimentarii copiilor de catre stat; dezbinarea dintre majoritate si „minoritati” prin discriminarea negativa a majoritatii; distrugerea structurilor sociale (statul national de ex.) prin distrugerea moralei subiacente etc.

Anunțuri

3 Responses to Se anunta o noua „parada gay”.

 1. waszlaw spune:

  bre, esti cam prostut.

 2. andreea spune:

  mircea, te astept pe blogul meu sa vezi cva:D
  e oribil, dar trebuie aratat populatiei.

 3. Vergeanu Spinu spune:

  Trebuie sa fie bine inteles CA PRIN ACEASTA RECUNOASTERE A CASA-
  TORIEI DINTRE HOMOSEXULALI SE DORESTE DISTRUGEREA FAMILIEI CA
  NUCLEU SPIRITUAL SI MORAL AL SOCIETATII SI PRIN ACEASTA A NATIU-
  NILOR.Sa fiu mai clar.Se vehiculeaza tot mai des ca natiunea a
  aparut la revolutiile din 1848 iar statele nationale dupa 1919.
  Acum,se zice,ca natiunea e un termen caduc,”depesit”.Se face o
  confuzie eliberata intra TERMENUL DE NATIUNE si SENTIMENTUL NA-
  TIONAL care a existat inainte de a fi definit termenul „natiune”
  Sentimentul ca apartinem unei comunitati care are o limba,o tra-
  ditie,ce TREBUIE CUNOSCUTA,ASIMILETA,IMBOGATITA SI APARATA SI
  TRANSMISA MAI DEPARTE,PTR.CA EA ESTE IDENTITATEA NOASTRA PE ACEST TERITORIU (pe care economic l-am dat din pacate).DACA
  NE PIERDEM SI IDENTITATEA (cum se urmareste prin manualele scolare de istorie si literatura rom.si vad ca se fac progre-
  se)SUNTEM SORTITI DISPARITIEI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: