Lacrimi pentru Basarabia.

(foto: frontpress.ro)

O dovada cat se poate de clara pentru cat de „democrata” este Uniunea Europeana, o reprezinta atitudinea oficialilor UE fata de alegerile din Republica Moldova si evenimentele din aceste zile. Desi alegerile au fost falsificate in mod grosolan de catre regimul comunist al generalului Voronin, oficialitatile UE, atat din nepasare cat si din dorinta de a pastra relatii bune cu Rusia, au declarat ca alegerile ar fi fost corecte. In acelasi timp, oficialitatile UE, dar si cele din SUA, au criticat violentele de ieri, desi acestea au fost produse de provocatori ai puterii!

Pozitia Rusiei, de sprijin total fata de regimul comunist de la Chisinau nu poate mira pe nimeni. Nu ne mira atitudinea belicoasa si insultele proferate de Voronin la adresa poporului roman. Nu e prima data cand comunistul Voronin s-a remarcat prin antiromanismul sau extremist. Voronin a acuzat Romania, si oficialii rusi l-au dublat in aceasta privinta, ca s-ar fi aflat in spatele evenimentelor din Chisinau! Cat tupeu bolnav poate avea acest om; cum poate minti cu nerusinare!

Mai mult, Voronin l-a expulzat pe ambasadorul Romaniei la Chisinau si a introdus, in mod unilateral, regimul de vize pentru romanii care doresc sa calatoreasca in Basarabia. In momentul de fata, nici unui cetatean roman nu i se permite sa intre in Basarabia! De ce? Fiindca asa „vrea” muschii lu’ Voronin! Nici cetatenilor moldoveni nu le e usor sa intre in propria lor tara!

UE ce face la asemenea incalcari flagrante din partea Moldovei a tratatelor cu Romania si chiar cu UE? (Exista un acord intre Moldova si UE privind eliminarea vizelor pentru cetatenii UE) Bineinteles, tace chitic! Pentru birocratii de la Bruxelles, Rusia conteaza mult mai mult decat Romania. Faptul ca drepturile unor cetateni europeni sunt incalcate grosolan, nu valoreaza nici cat o ceapa degerata pentru eurocrati! Dimpotriva, UE sprijina regimul comunist de la Chisinau! Asta inseamna „democratia” pentru UE.

In aceste zile grele, doresc sa-mi exprim admiratia fata de darzenia si curajul tinerilor din Basarabia, care infrunta cu piepturile goale un regim criminal! Sute de tineri au fost arestati in noaptea de 7 spre 8 aprilie. Soarta multora e necunoscuta! De doua zile, autoritatile de la Chisinau au declansat o cenzura totala – accesul pe internet a fost blocat; retelele de telefonie celulara de asemenea. E foarte greu sa primim informatii despre ceea ce se intampla la Chisinau si, in general, in Basarabia.

Suntem alaturi de voi, atat cat putem! Prin exemplul vostru, ati dovedit ca sunteti mai romani si mai patrioti decat multi dintre noi, care avem sansa de a trai dincoace de Prut! La Bucureşti şi Cluj-Napoca, sute de români au ţinut să îşi arate susţinerea faţă de revoluţionarii de la Chişinău. E de aplaudat aceasta sustinere; totusi, prea putini participanti! Ca sa-l citam pe Vadim Tudor, a sosit momentul sa fie proclamata Unirea Basarabiei cu Patria Mama!

Anunțuri

One Response to Lacrimi pentru Basarabia.

  1. […] Lacrimi pentru Basarabia. This entry is filed under Anti-UE, Romania. You can follow any responses to this entry through the […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: