Marea Britanie a fost abolita la 1 Ianuarie 2009 prin Tratatul de la Lisabona!

Sursa : http://eutruth.org.uk
Cititi si: Abolirea Marii Britanii prin Tratatul de la Lisabona
Un raport al parlamentului german despre abolirea Marii Britanii!

Al saselea si ultimul tratat al UE a inlocuit, in mod formal, Marea Britanie prin Uniunea Europeana pe data de 1 ianuarie 2009. Asta cu un an inainte de termenul limita dictat de catre Cancelara Germaniei, Angela Merkel. Tratatul de la Lisabona are suprematie in fata Constitutiei britanice* , prin urmare, aceasta din urma este abolita! De asemenea, Tratatul de la Lisabona da UE puterea de a inchide Parlamentul britanic (iar acest lucru se va intampla, probabil, pe 5 mai 2010).

In circa 2,3 ani, UE isi va consolida puterea intr-o asemenea masura incat va fi imposibil oricarei tari membre sa iasa din ea. Tratatul stabileste un executiv atotputernic la Bruxelles, dupa modelul Biroului Politic din fosta URSS. Parlamentul European e practic lipsit de putere, iar functia de europarlamentar e doar o sinecura. In fapt, Tratatul de la Lisabona este chiar mai rau decat fosta Constitutie a UE!

Din 1973, de cand Marea Britanie a intrat in C.E.E., mii de „pro-europeni” au fost instalati in pozitii cheie de putere: in Parlament, in guvern si in mass-media. Parlamentul de la Westminster a reprezentat o marioneta a Uniunii Europene pentru 36 de ani (inca de pe vremea cand UE se numea CEE). Reprezentantii partidelor de sistem, conservatorii, laburistii si liberal-democratii au votat constiinciosi toate tratatele UE, toate legile si regulamentele impuse de UE. Peste 80% din legislatia britanica provine de la UE. Sefii acestor partide au primit ordine direct de la UE, ignorand votanii lor. Parlamentul britanic a votat pe banda rulanta tot ce i s-a impus de la UE, pentru „armonizarea legislatie”. Ca rezultat, britanicii si-au pierdut libertatile, iar Marea Britanie a devenit un stat politienesc.

S-au votat peste 300 de legi majore si peste 120.000 de directive ale UE, dintre care doar 10% fiind aplicate riguros, suficient insa pentru a distruge mii de intreprinderi mici si mijlocii, dar chiar si unele mari. Daca toate directivele UE ar fi aplicate, practic, toate firmele mici si mijlocii se vor inchide, neavand cum sa indeplineasca „criteriile europene”, si peste 13,5 milioane de oameni ar ramane fara un loc de munca. UE este o reteta sigura pentru creearea saracie!

Sefii partidelor din Parlament, conservatori, laburisti, liberi democrati sunt loiali UE. Practic exista un singur partid stat – partidul UE! Incepand cu 1 ianuarie 2009, Tratatul de la Lisabona a eliminat si ce a mai ramas din puterea Parlamentului britanic, care a devenit defunct incepand cu acea zi. Sarada va mai continua o perioada, pentru a ascude adevarul de publicul britanic, pana cand UE isi va consolida pe deplin puterea. Pe 11 iunie 2009 vor avea loc in Marea Britanie alegeri pentru Parlamentul de la Bruxelles, de fapt, singurele alegeri pe care le vom avea de acum in colo.

Termenul de cinci ani ai Parlamentului britanic se va incheia pe 5 mai 2010, cand ar trebui organizate alegeri generale. Insa, daca atunci UE va considera ca si-a consolidat puterea absolut, alegerile vor fi anulate iar Parlamentul britanic va fi inchis! De fapt, UE a planuit deja sa divida Anglia in 9 „regiuni europene” pe care le poate controla direct.

Dupa inchiderea Parlamentului, singura modalitate legala de a parasi UE ar fi printr-o declaratie a Curtii Supreme de Justitie prin care sa se declare ilegale tratatele UE. Dar e greu de crezut ca se va intampla asa ceva, dupa ce, timp de peste 30 de ani, membrii Curtii Supreme au aprobat tacit politica dictatoriala a UE.

Dictatura UE nu s-ar fi putut consolida pe continent daca ar fi existat o Mare Britanie libera la portile ei. Sa nu uitam ca britanicii i-au oprit pe germani in cele doua razboaie mondiale. Nazistii planuisera Comunitatea Economica Europeana inca din 1940, insa aceste planuri au fost amanate prin infrangerea Germaniei naziste in razboi. Din acest motiv, UE s-a straduit sa distruca Marea Britanie atat politic, economic, cat si ca forta militara, dar si pe plan social.

Faptul ca Marea Britanie a fost lovita mai crunt de actuala criza economica, iar lira sterlina e in cadere, e cazuat de costurile enorme ale apartenentei la UE. In aceste momente, chiar daca Marea Britanie ar vrea sa adopte moneda euro, nu i s-ar permite, fiindca e mult mai usor asa de distrus Marea Britanie si lira sterlina in acelasi timp!

Succesul Scolii de la Frankfurt, in materie de subversiune, in Marea Britanie e uimitor: abolirea Westminster-ului (parlamentului) este unul dintre ultimele lor scopuri inca neatinse, dupa care UE poate folosi clauza 8A-4 din Tratatul de la Lisabona pentru a scoate in afara legii absolut orice partid politic britanic! De asemenea, prin hotararea Curtii Europene de Justitie 274/99 pot fi scoase in afara legii BNP-ul si UKIP-ul. Distrugerea democratiei britanice va fi 100%.

Fiecare din cele 6 tratate ale UE sunt complet ilegale din perspectiva Constitutiei britanice*, Declaratiei drepturilor (Bill of rights) din 1689, legilor privind tradarea si a legilor judiciare. Este de neiertat faptul ca Regina, ministrii sai si Parlamentul au comis actul criminal de tradare prin semnarea acestor documente, ducand la abrogarea legilor si natiunii noastre! UE va fi intotdeauna ilegala in Britania; insa odata ce UE va prelua puterea absoluta, nu vom mai putea scapa de ea. Practic, va fi ca si cum Germania ar fi reusit sa ocupe Marea Britanie in 1940!

Nota: *Marea Britanie nu are o constituţie scrisă propriu-zisă. Constituţia este formată din mai multe categorii de norme juridice cuprinse în: dreptul statutar (Statute law), dreptul jurisprudenţial (Common law) şi obiceiul constituţional (conventional rules).

Anunțuri

5 Responses to Marea Britanie a fost abolita la 1 Ianuarie 2009 prin Tratatul de la Lisabona!

 1. Tarul Nicolae spune:

  Nu ma mai mira nimic din ce vad.urmaresc constant situl lui alex jones. de asemenea am ascultat si discursuri ale unor persoane precum jacques atali(le perroquet de group bilderberg) sau n sarkozy(personne ne va s’echapper de cette nouvel ordre mondial),ce ne duc cu gandul la o lume noua.dar am 2 intrebari pt tine:1.ai vreun discurs al presedintelui basescu referitor la noua ordine mondiala,vreo parere a sa despre aceasta?daca da, atunci da-mi linkul sa l vad si eu.2.Cand crezi ca va vi instaurata concret aceasta noua ordine?peste 5,10 sau 20 de ani?Spune mi parerea ta.

 2. vali plesca spune:

  marea britanie nu are constitutie

 3. epimeteu spune:

  Asa e, Marea Britanie nu are o constitutie propriuzisa, dar are drepturi constitutionale inscrise in: „state law”, „common law” si „conventional rules”. De asemenea, are „Bill of rights” (declaratia drepturilor).

 4. Anonim spune:

  si daca are ce?

 5. florin spune:

  ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: