“Raiul multicultural” european e pe zi ce trece tot mai insuportabil!

A innebunit lumea sau am luat-o eu razna? O femeie din Marea Britanie, pe nume Amanda Schofield, a fost arestata de politie, dusa la sectie, interogata, amprentata etc. pentru ca fiica ei a pus la fereastra o papusa ca cea din imagine! Bineinteles, a fost acuzata de “rasism”! E de-a dreptul incredibil! Stiam ca corectitudinea politica (sic) a luat-o razna de tot, dar parca, totusi, acest caz depaseste orice limita a imaginatiei! Amanda a declarat ulterior “Nu pot sa cred ca am fost arestata din cauza acestei papusi atat de dragute!“.

Tot in Marea Britanie, o anume baroneasa Warnock, “experta in etica medicala“, a sugerat ca batranii care sufera de senilitate “au datoria de a muri“, fiindca reprezinta o povara financiala pentru stat! In plus, statul trebuie sa-i ajute sa moara, euthanasindu-i! In acelasi timp, un imigrant pakistanez musulman cu 4 neveste si 14 copii are dreptul sa ceara ajutoare sociale pentru toata familia lui (19 suflete)! Cu alte cuvinte, batranii englezi au “datoria de a muri” pentru ca statul sa poata sa ii poata plati pe imigrantii africani si asiatici care au inundat tara! Asta se numeste in jargonul corect politic, “promovarea tolerantei si diversitatii“!

În Marea Britanie şi-au început activitatea cinci instanţe de judecată islamice care vor respecta shariatul. În competenţa acestora întra probleme de un spectru mai larg – de la divorţ şi probleme imobiliare, până la cazurile de violenţă în familiile musulmane. Instanţele islamice sunt arbitrare, iar deciziile acestora sunt echivalente cu deciziile instanţelor obişnuite. De facto, instanţele de judecată islamice funcţionează în Marea Britanie din 2007 şi au examinat deja peste 100 de cazuri legate cu divorţ şi moştenire. Astfel de judecătorii au fost deschise în Londra, Birmingen, Bradford şi Manchester. În viitor, se planifică crearea de instanţe de judecată islamice în Glasgow şi Edinburgh, comunică versiunea electronică a ziarului Sunday Times. Reamintim ca si in Romania exista „instante judecatoresti” paralele (si ilegale) ale tiganilor, asa zisele „staboruri”. Dar in Marea Britanie, tribunalele paralele islamice au acum un statut oficial! Incredibil!

Sa ne mutam pe meleaguri germane. In Koln, primaria orasului a aprobat constructia unei moschei gigantice (care va depasi ca inaltime celebra catedrala gotica din acest oras). Mai multe organizatii cetatenesti au criticat acest proiect. Sambata, fusese programat un miting nationalist “împotriva islamizării” şi construirii moscheii în localitate. În jur de 3.000 de extremişti de stânga, comunişti şi anarhişti, au creat violenţe pe străzile din oraşul german Koln, atacând forţele de ordine, vandalizând magazine şi dând foc tomberoanelor de gunoi. Ca reactie, politia a interzis marsul nationalist, deşi acţiunea beneficia de autorizaţiile necesare, invocând “motive de securitate”!

Unii afirma ca politia, in mod deliberat, le permite anarhistilor “sa se dea in spectacol” pentru a avea un pretext de a inchide gura opozantilor nationalisti! Dealtfel, presa corporativa prezinta in termeni laudativi actiunile extremei stangi. În Germania, oficial, trăiesc peste 3 milioane de musulmani, număr ce reprezintă aproximativ 4 procente din totalul populaţiei. Probabil, numarul real este mai mare.

Sa vedem ce se mai intampla prin tarisoara noastra. Chiar azi, ma plimbam prin cartierul Colentina, din Bucuresti. Din intamplare, mi-am aruncat o privire spre un panou de afisaj al unei scoli, unde erau trecute numele elevilor din clasa 1. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut o gramada de “romanasi” pe nume Ali, Almira, Huan, Whang, Zheng etc. (Colentina e un cartier din Bucuresti in care locuiesc destul de multi chinezi si arabi). Desi suntem codasi in UE la capitolul “multiculturalizare” (care mie imi aduce aminte de dezvoltarea multilatarela spre infaptuirea comunismului), vom recupera destul de repede!

Nota: Expresia “raiul multicultural” nu-mi apartine, dar o consider foarte bine nimerita! Am intalnit-o pe site-ul www.frontpress.ro.

Anunțuri

3 Responses to “Raiul multicultural” european e pe zi ce trece tot mai insuportabil!

  1. Damian spune:

    „raiul multicultural?” adica Da Vinci, Michelangelo, Bach, Mozard, Pavaroti, Gogh, Renoir, Boticelli, Picasso si toti ceilalti mari artisti , oameni de stiinta, navigatori, matematicieni , ei langa cine stau in acest rai?

  2. side effects spune:

    Din cauza discriminarii pozitive a minoritatilor se va ajunge treptat la discriminarea negativa a majoritatii lucru care deja a inceput.

  3. side effects spune:

    Si inca ceva… Trebuie sa fii dus rau cu pluta ca sa vezi rasism intr-o papusa ca asta si mai rau decat atat sa mai intervina si politia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: