Islamul va deveni prima religie în capitala UE.

IN 20 DE ANI, capitala europeană va fi preponderent musulmană, conform unui studiu publicat în cotidianul La Libre Belgique. Aproape o treime din populaţia Bruxellesului este deja musulmană, precizează socilogul Olivier Servais, iar practicanţii Islamului vor deveni, graţiei ratei ridicate a natalităţii, majoritari „în 15-20 de ani”. Din 2001, Mohamed este, în fiecare an şi de departe, primul nume dat băieţilor născuţi la Bruxelles. Potrivit La Libre Belgique, dacă părinţii nu erau deloc practicanţi pentru a facilita integrarea în ţara de primire, „tinerii marchează o reîntoarcere importantă către religie“.

Circa 75% dintre musulmani se declară astăzi practicanţi. Jurnalistul flamand Hind Fraihi merge mai departe şi prezintă adevăratul pericol. „Tinerii sunt din ce în ce mai radicali. Resping valorile occidentale, chiar părinţii lor sunt îngrijoraţi din acest motiv. La Bruxelles, există insule, precum Molenbeek, unde îţi vine greu să crezi că eşti într-adevăr în Belgia”, a spus ziaristul. Bazar, muzică din Maghreb, femei acoperite cu văl şi comencianţi care vorbesc arabă, aşa arată Molenbeek, cartierul marocan din Bruxelles. „Ne simţim mai bine aici decât în Spania sau Franţa, pentru că suntem o mare comunitate. Este ca în ţara noastră”, a declarat administratorul unui magazin de haine.

Pentru moment, Islamul în Belgia nu reprezintă o ameninţare, dar într-o zi adepţii acestei religii ar putea emite pretenţii, a subliniat Olivier Servais, care nu exclude la un moment dat „explozii sociale
”, mai ales dacă situaţia va fi exploatată politic. Jean-François Bastin, un belgian de 65 de ani, se numeşte astăzi Abdullah Abu Abdulaziz Bastin, după ce s-a convertit la Islam. În 2004 a fondat Partidul tinerilor musulmani. „Am putea profita de acest studii pentru a cere mai multe moschei vizibile, şcoli, azile, cimitire. Eu le spun musulmanilor: învăţaţi din spiritul coloniştilor! Ei v-au alungat din Algeria, este probabil ceea ce se întâmplă aici”, a declarat pe un ton agitat belgianul convertit, citat de Le Figaro. „Imigranţii au făcut deja prea multe pentru a se integra. E momentul ca Belgia să se adapteze”, a conchis Abdulaziz Bastin.

Putem inchide ochii oare la acest fenomen? Sustinatorii multiculturalismului si ai corectitudinii politice ar vrea acest lucru! Insa realitatea cruda e ca Europa, cultura si civilizatia ei milenara sunt pe moarte. Islamizarea Europei este un fenomen care nu poate si nu trebuie ignorat! Valorile libertatii individuale, traditiile si cultura europene, inclusiv “drepturile omului” pe care maharii UE pretind ca le respecta vor fi inlocuite de legea islamica sharia, de hijab, de prohibitia alcoolului etc. De fapt, acest fenomen nu e singular in istorie. Imperiul roman a fost distrus tot de valuri succesive de imigranti, nu atat prin atacuri directe.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: